Toimitusehdot

Toimituskulut

Toimituskulut Suomen sisäisesti ovat 7,90 tai 9,90 euroa valitusta toimitustavasta riippuen jokaista tilausta kohden tuotteiden lukumäärästä riippumatta.

Toimitustavat

Voit valita lähetystavaksi Matkahuollon tai Postin. Matkahuollolta löydät vaihtoehtona Lähellä-paketin tai Kotijakelun. Postin lähetysvaihtoehdot ovat Postipaketti ja Kotipaketti. Voit myös halutessasi valita toimituksen valitsemaasi noutopisteeseen kuten pakettiautomaattiin.

Noutaminen

Voit valita kassalla toimitustavaksi noudon. Saat viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä erillisen sähköposti-ilmoituksen tilauksen noutamisesta. Nouto tapahtuu osoitteesta Ohrakatu 2 B1, Turku.

Toimitusaika

Lähetämme tilauksia joka arkipäivä. Toimitusaika kaikkialle Suomeen on 1-7 vuorokautta. Useimmiten paketti saapuu saman viikon aikana.

Ylivoimainen este

Emme vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä (force majeure). Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Mukilaakso Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella.

Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteilla on kuluttajansuojalain etämyyntiä koskevan pykälän mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Mukilaakso Oy ei ole vastuussa vaihtoon tai palautukseen liittyvistä välillisistä kustannuksista. Kaikki tuotteet myydään tuotekuvauksien mukaisissa kunnoissa. Ostajalla on vastuu selvittää tuotteen kunto riittävän hyvin ennen tilauksen tekemistä. Epäselvissä tilanteissa kehotamme pyytämään lisäkuvia tai selvitystä tuotteen tarkemmasta kunnosta ennen tilauksen tekemistä. Asiakaspalautus tulee aina ilmoittaa kirjallisesti 14 vuorokauden sisällä tilauksen saapumisesta. Lähetyksen noutamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus. Noutamattoman lähetyksen palautuksesta peritään 15 euron maksu kattamaan palautuksesta aiheutuvat kustannukset.

Maksaminen

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet. Maksutavoista löytyy myös lasku- ja osamaksuvaihtoehdot, yleisimmät luottokortit, PayPal sekä MobilePay.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Rikkoutunut lähetys

Emme vastaa käyttämiemme kuljetusyhtiöiden rikkomista tuotteista. Mikäli kykenet todistamaan, että tuotteiden rikkoutuminen on johtunut huolimattomasta pakkaamisesta, korvaamme tuotteen hinnan ja lähetyksen kulut.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Mukilaakso Oy
Y-tunnus: 2840408-2
Ohrakatu 2 B1
20740 Turku

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Rasmus Rantanen
info@muumimukitrahaksi.fi
044 2449696

Rekisterin nimi

Mukilaakso Oy:n asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään Mukilaakso Oy:n ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon, tilausten toimitukseen ja käsittelyyn, asiakaskokemuksen parantamiseen, analytiikkaan ja tilastollisiin tarkoituksiin, kohdennetun markkinoinnin tuottamiseen ja väärinkäytösten estämiseen.

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan perustiedot: sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaan perustiedot tallennetaan asiakkaan tekemän tilauksen yhteydessä.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Voimme luovuttaa joitakin välttämättömiä tietoja kuljetusliikkeille toimituksen takaamiseksi. Tietosi välittyvät myös luottopäätöksen yhteydessä luottoa myöntävälle taholle.

Tarvittaessa luovutamme tietoja myös viranomaisille. Informoimme tietopyynnöistä aina myös asiakasta, jos se on lain puitteissa sallittua.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

TIETOSUOJASELOSTE

Tietosuojaseloste 1.1.2018

Rekisterinpitäjä

Mukilaakso Oy
Y-tunnus: 2840408-2
Ohrakatu 2 B1
20740 Turku

Mitä tietoja kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.
Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, tilauksen toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin, tilastollisiin tarkoituksiin ja markkinointitarkoituksiin.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja vain logistiikan ja maksupalvelun yhteistyökumppaneille verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille esimerkiksi mainos- ja markkinointitarkoituksiin.

Asiakkaan oikeudet

Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet: tarkistusoikeus, oikaisuoikeus, oikeus peruuttaa suostumus ja poisto-oikeus.