Onko kaapissasi muumimukeja?

Me ostamme ne!

Kiinnostaako muumimukien hinnat? Ostamme niin uusia kuin käytettyjäkin muumiastioita aina yksittäisestä tuotteesta suuriin kokoelmiin asti. Ostamme muumimukien lisäksi myös kaikkia muitakin muumituotteita. Meiltä saat varmasti asiantuntevan hinta-arvion ostotarjouksemme yhteydessä. Parhaimmillaan asiakkaamme on saanut kokoelmastaan yli 30 000 euroa. Muumiastioiden myyminen meille on aina helppoa, nopeaa ja luotettavaa. Tuhansien tyytyväisten asiakkaiden lisäksi olemme myös Moomin Charactersin virallinen lisenssinhaltija. Näin pyydät tarjouksen:

1. Kuvaa muumiastiat

Jokaista tuotetta ei tarvitse kuvata erikseen. Yksikin kuva riittää, kunhan siitä pystyy erottamaan tuotteet toisistaan. Mikäli mukana on tuotteita, joissa on vielä tuotetarrat paikallaan, myös ne tulisi näkyä kuvassa.

2. Lähetä kuvat

Lähetä kuvat sähköpostilla osoitteeseen info@muumimukitrahaksi.fi, aloita keskustelu WhatsAppin kautta painamalla tästä tai täytä alla oleva lomake. Voit myös lähettää kuvat tekstiviestinä numeroon 0442449696. Ilmoitathan yhteydenotossa millä paikkakunnalla tuotteet sijaitsevat.

3. Saat tarjouksen

Tarjous saapuu vielä saman päivän aikana. Saat tarjouksen yhteydessä myös ilmaisen hinta-arvion.

4. Kauppojen aika

Pakkaamme ja noudamme varsinkin suuremmat kokoelmat suoraan kotiovelta. Tällöin maksu suoritetaan paikan päällä tilisiirtona. Pienemmät erät lähetetään Postin tai Matkahuollon kautta, jolloin me maksamme lähetyskustannukset. Kauppasumma maksetaan tilisiirtona heti tuotteiden saavuttua perille. Lähettämistä varten saat myös kattavat lähetys- ja pakkausohjeet.