Muumikulho Mäenlasku (2023) *TARRA*

29,90

• Nopea toimitus 1-7 vrk • Ehjänä perille

Myynnissä Arabian muumikulho Mäenlasku. Kulho on uusi. Tarra on paikoillaan. Toimitettaessa kulho pakataan huolellisesti uusiutuvia pakkausmateriaaleja käyttäen. Tuote on uusi. Hinta sis. alv.

• Laajat maksutavat

muumimukit rahaksi

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1259 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,
 

Kuvaus

• Kuntotarkastetut tuotteet • Myös lasku/osamaksu • Moomin Characters Oy lisenssinhaltija

Muumikulho Mäenlasku on Arabian talvisesonkikulho vuodelle 2023. Sesonkikulhon kuvitus pohjautuu Tove Janssonin vuonna 1955 luomaan sarjakuvaan Vaarallinen talvi, johon myös edellinen talvisesonkikulho Talven ihmeet pohjautui. Mäenlasku-kulho jatkaakin vuoden 2022 sesonkikulhon tarinaa ja pastellinsävyistä värimaailmaa.

Urheilun monitaituri herra Virkkunen saapuu jälleen Muumilaaksoon ja muumit päättävätkin järjestää talviurheilukilpailut. Herra Virkkuseen ihastunut Mymmeli onnistuu kovalla harjoittelulla päihittämään ihailunsa kohteen hiihtokilpailussa. Herra Virkkunen ottaa kuitenkin häviönsä raskaasti, jonka vuoksi hänen annetaan voittaa seuraava kisa mursu Edwardia vastaan. Haisuli kertoo herra Virkkuselle, että hänen annettiin voittaa kyseinen kisa säälistä. Tämä ei kuitenkaan herra Virkkuselle sovi, vaan hän vaatii uusintaottelua mäenlaskukisassa. Mäki romahtaa mursun painon alla, ja kisat vaihtuvat lennosta mäenlaskusta luisteluun. Mursu Edward saa tarpeekseen urheilusta ja päättää palata takaisin kotiinsa Pohjoisnavalle.

Mäenlasku-kulhon vauhdintäyteisessä kuvituksessa nähdään lukuisia eri hahmoja laskemassa mäkeä mitä erikoisimmin tyylein. Tutumpien hahmojen, kuten Muumipapan ja Muumipeikon, lisäksi kuvituksessa esiintyy vähemmän tuttuja muumihahmoja. Esimerkiksi mursu Edward nähdään muumikulhon kuvituksessa ensimmäistä kertaa. Mäenrinteellä esiintyy myös hieman Nipsua muistuttava pienikokoinen Samu, joka näkyy muumiastioissa harvemmin, mutta esiintyi kuitenkin muumimukissa ensimmäisen kerran jo vuoden 2008 talvisesonkimukissa Talvinuotio. Tove Slotten suunnittelemaan Mäenlasku-astiastoon kuuluu kulhon lisäksi myös muki.

Kurkkaa myös muut talvisesonkikulhot tästä.

Löytyykö sinulta Mäenlasku-muumikulho ja haluaisit myydä sen? Me myös ostamme muumikulhoja. Klikkaa tästä, täytä lomake ja saat tarjouksen vielä saman päivän aikana.

Lisätiedot

Paino 0,35 kg (kilogramma)

Saatat myös pitää...

  • Muumikulho Hento lumisade (2018) *TARRA*