ALE!
 

Muumilautanen ABC Nuuskamuikkunen (2022) *TARRA*

Alkuperäinen hinta oli: 14,90€.Nykyinen hinta on: 9,90€.

• Nopea toimitus 1-7 vrk • Ehjänä perille

Myynnissä tuotannosta poistunut Arabian muumilautanen ABC Nuuskamuikkunen. Lautanen on uusi. Tarra on paikoillaan. Toimitettaessa lautanen pakataan huolellisesti uusiutuvia pakkausmateriaaleja käyttäen.

• Laajat maksutavat

muumimukit rahaksi

Loppunut varastosta

Varasto loppu

 

Kuvaus

• Kuntotarkastetut tuotteet • Myös lasku/osamaksu • Moomin Characters Oy lisenssinhaltija

Muumilautanen ABC Nuuskamuikkunen on Arabian erikoislautanen vuodelle 2022. Lautasen kuvitus perustuu Tove Janssonin alkuperäiskuvituksiin piirustuksista, jotka tehtiin Suomen Punaiselle Ristille. Piirrosten tarkempi taustatarina ei ole säilynyt, mutta ne suunniteltiin aikanaan koristamaan koululaisille jaettua Punaisen Ristin lukujärjestystä. Kuvituksessa nähdään muun muassa Pikku Myy luudan kanssa, Nuuskamuikkunen ystävineen nuotion äärellä ja Muumipeikko tikapuilla.

Jokaisesta myydystä lautasesta lahjoitetaan yksi euro Suomen Punaisen Ristin kotimaan toimintaan, kuten ystävätoimintaan. Kampanjan ydinviesti on, että jokainen voi omilla teoillaan ja valinnoillaan tehdä maailmasta ystävällisemmän paikan, pieni teko kerrallaan. Mooments of Kindness -nimeä kantava kampanja kannustaa pieniin, ystävällisiin tekoihin. Tällainen teko voi olla esimerkiksi ostoskassien kantaminen, pienet ystävälliset sanat tai muu huomionosoitus kanssaihmiselle. Yhteistyökokoelmaan kuuluu kaksi mukia, kulho, lautanen ja pikkulautanen. Tuotteet ovat saatavilla vain vuoden 2022 loppuun asti tai niin kauan, kuin tuotteita riittää varastossa.

Kurkkaa muut ABC-tuotteet tästä.

Löytyykö sinulta ABC Nuuskamuikkunen -muumilautanen ja haluaisit myydä sen? Me myös ostamme muumilautasia. Klikkaa tästä, täytä lomake ja saat tarjouksen vielä saman päivän aikana.

Lisätiedot

Paino 0,35 kg (kilogramma)

Saatat myös pitää...

  • Muumilautanen Nuuskamuikkunen, 2-puol. (2004-2006) *TARRA*