Muumimuki Merituuli platina (2023) *UUSI*

1199,90

• Nopea toimitus 1-7 vrk • Ehjänä perille

Myynnissä vuoden 2023 Arabian Muumin päivä -muumimuki Merituuli platina. Kyseessä on harvinaisempi versio Merituuli-mukista. Mukia on valmistettu vain 5000 kappaletta. Jokaisen mukin pohjassa on yksilöity sarjanumero. Valitse sarjanumero alla olevasta valikosta. Muki on uusi. Tarra on näissä mukeissa erillisenä pakkauksen sisällä. Muki toimitetaan alkuperäisessä lahjapakkauksessa. Toimitettaessa muki pakataan huolellisesti uusiutuvia pakkausmateriaaleja käyttäen.

• Laajat maksutavat

muumimukit rahaksi

 

Kuvaus

• Kuntotarkastetut tuotteet • Myös lasku/osamaksu • Moomin Characters Oy lisenssinhaltija

Vuoden 2023 Muumin päivä -muki Merituulin eksklusiivinen versio Merituuli platina juhlistaa sekä Muumin päivää että Arabian 150-vuotista taivalta. Muumimuki Merituuli platina on ostettavissa vain nettiarvonnan kautta. Arvontaan ilmoittautuminen alkaa 7.6.2023 ja päättyy 13.6.2023. Arvontaan osallistuneille ilmoitetaan tuloksista sähköpostilla 13.6.2023.

Merituuli platina erottuu normaalista Merituuli-mukista useammalla eri tavalla. Merituuli platina -version kuvituksessa on käsin piirretyt platinoidut yksityiskohdat: hevosenkenkä ja airo. Kaikkien mukien pohjassa on platinoitu Arabia 150 -leima. Lisäksi jokainen muki on numeroitu. Mukin lahjapakkaus on myös erilainen normaaliin Merituuli-versioon verrattuna. Pakkauksen sisällä on lappu, joka kertoo mukin tarinan sekä tuotetarra. Platinaversioita valmistetaan yhteensä vain 5000 kappaletta.

Merituuli platina -mukin kuvitus perustuu Tove Janssonin romaaniin Muumipappa ja meri (1965), jossa seikkailunhaluinen Muumipappa muuttaa koko Muumi-perheen voimin turvallisesta Muumilaaksosta merelliselle majakkasaarelle. Suunnittelun pohjana käytetyt Muumi-piirrokset ovat tuttuja myös kirjepapereista, joita Tove Jansson käytti faneille vastatessaan. Mukin kuvitus on sommiteltu kauniisti musteensinistä väriä hyödyntäen valkoiselle taustalle. Kuvituksessa nähdään useiden Muumilaakson suosikkihahmojen lisäksi tuttuja saaristolaiselementtejä, kuten orvokkeja villiruusuja ja simpukankuoria. Kuvituksen Merituuli platina -mukiin on sommitellut hiljattain eläkkeelle jäänyt Tove Slotte, jolle tämä muki oli jo 100. muumimukin kuvitus.

Mukin saaristoteema liittyy myös vahvasti Tove Janssonin omaan elämään ja kesänviettoihin saaristossa. Saariston huvila ja sitä ympäröivä laakso antoivat inspiraation niin Muumitalolle kuin Muumilaaksollekin. Merituuli platina -muki toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa, joka mukailee mukin saaristohenkistä kuvitusta.

Kurkkaa myös muut erikoismukit tästä.

Löytyykö sinulta Merituuli platina -muumimuki ja haluaisit myydä sen? Me myös ostamme muumimukeja. Klikkaa tästä, täytä lomake ja saat tarjouksen vielä saman päivän aikana.

Lisätiedot

Paino 0,25 kg (kilogramma)
Sarjanumero

2714/5000

Saatat myös pitää...

  • Muumimuki Joulutervehdys (1997-2002)

  • Muumimuki Muki vihreä (1990-1993)