Treasures from Moominvalley – The Collector’s Guide to Tove Jansson’s Moomins (2024) *UUSI*

59,90

• Nopea toimitus 1-7 vrk • Ehjänä perille

Myynnissä Treasures from Moominvalley – The Collector’s Guide to Tove Jansson’s Moomins 2024. Kirjan on kirjoittanut Anders Landén. Kirja on saatavilla sekä englanniksi että ruotsiksi. Valitse kirjan kieli alla olevasta valikosta. Kirja on uusi. Hinta sis. ALV. Toimitettaessa kirja pakataan huolellisesti uusiutuvia pakkausmateriaaleja käyttäen.

• Laajat maksutavat

muumimukit rahaksi

Tuotetunnus (SKU): 1362 Osastot: ,
 

Kuvaus

• Kuntotarkastetut tuotteet • Myös lasku/osamaksu • Moomin Characters Oy lisenssinhaltija

Treasures from Moominvalley – The Collector’s Guide to Tove Jansson’s Moomins on toimittaja Anders Landénin Muumilaakson aarteita esittelevä keräilyopas. Paksu kirja on täynnä sekä tarinoita Muumien historiasta että tietoa eri tuotteista aina 1950-luvulta lähtien. Kirja on saatavilla sekä englanniksi että ruotsiksi.

Yli 500-sivuisen keräilyoppaan kirjoittamiseen kului yli kaksi vuotta. Kansien väliin onkin saatu nyt ylivoimaisesti kattavin tietopankki muumituotteista aina 50-luvulta tähän päivään asti. Anders Landén vietti lukemattoman määrän aikaa arkistoissa, valokuvaamassa kaiken löytämänsä ja etsimässä harvinaisuuksia huutokaupoista. Valtavassa urakassa on ollut apuna mm. Moomin Charactersin arkistovastaava Maria Andersin. Tuloksena on yhdeksän lukua, 516 sivua ja yli 1200 kuvaa sisältävä järkälemäinen teos, joka on todellinen kultakaivos kaikille muumikeräilijöille.

Tuotetiedot: Kovakantinen, 516 sivua, 1500 grammaa, ISBN 9789152795262

Etsi kirjasta löytyvät muumiaarteet maailman kattavimmasta Muumi-keräilytuotteiden valikoimasta tästä.

Lisätiedot

Paino 1,5 kg (kilogramma)
Mitat 24 × 170 × 46 cm (senttimetri)
Kieli

Englanti, Ruotsi