Muumimuki Fazer 112/400 (2004)

9999,90

• Nopea toimitus 1-7 vrk • Ehjänä perille

Myynnissä kuvan tuotannosta poistunut Arabian muumimuki Fazer. Muki on Arabian valmistamista muumimukeista kaikkein harvinaisin. Mukia valmistettiin numeroitu 400 kappaleen erä joulumarkkinoille vuonna 2004. Mukia myytiin ainoastaan Fazerin kahvilassa Helsingissä. Tämän yksilön sarjanumero on 112/400. Muki on uudenveroisessa kunnossa. Toimitettaessa muki pakataan huolellisesti uusiutuvia pakkausmateriaaleja käyttäen.

• Laajat maksutavat

muumimukit rahaksi

Loppunut varastosta

Varasto loppu

 

Kuvaus

• Kuntotarkastetut tuotteet • Myös lasku/osamaksu • Moomin Characters Oy lisenssinhaltija

Kaikkien aikojen harvinaisin ja ehdottomasti nykyään arvokkain tuotannosta poistunut muumimuki, jouluaiheinen Fazer-muumimuki, on tilaustyönä valmistettu erittäin pienenä, vain 400 kappaleen eränä. Karl Fazer Café tilasi Arabialta numeroidun erän myyntiin jouluksi 2004 sen jälkeen, kun Fazerin arkistosta oli löytynyt Tove Janssonin piirtämä joulumainos, johon myös mukin kuvitus perustuu.

Mukia myytiin vain Fazer Caféssa Helsingin Kluuvinkadulla. Jokaisen Fazer-mukin pohjassa on sarjanumero. Sarjan kaksikymmentä ensimmäistä mukia luovutettiin suoraan Fazerin suvulle, joten ne eivät koskaan päätyneet yleiseen myyntiin. Mukista ei ole olemassa tarrallista versiota. Fazer-mukia myytiin aikanaan joko sellaisenaan, läpinäkyvään sellofaaniin käärittynä, jota koristi punainen Fazer-nauha tai läpinäkyvässä muovisessa laatikossa, jota koristi sininen Fazer-nauha. Katso video Fazer-mukista Youtube-kanavaltamme.

Tiesitkö, että muki ei alun perin ollut myyntimenestys? Vauhdittaakseen myyntiä kahvilan työntekijät lisäsivät mukien ympärille sellofaaneja tai läpinäkyviä muovilaatikoita koristenauhoin. Ei kestänyt kuitenkaan kauaa, kun muumikeräilijät heräsivät mukin harvinaisuuteen. Tämän jälkeen mukin arvo onkin noussut tasaisesti jo lähes kahden vuosikymmenen ajan.

Kurkkaa myös muut erikoismukit tästä.

Löytyykö sinulta Fazer-muumimuki ja haluaisit myydä sen? Me myös ostamme muumimukeja. Klikkaa tästä, täytä lomake ja saat tarjouksen vielä saman päivän aikana.

Lisätiedot

Paino 0,25 kg (kilogramma)

Saatat myös pitää...

  • Muumimuki Joulutervehdys (1997-2002)

  • Muumimuki Merituuli platina (2023) *UUSI*

  • Muumimuki Muki vihreä (1990-1993)